Padla Dóri vagyok, a HCT® – Holistic Coaching Therapy megálmodója és megalapítója.

Közgazdászként végezve évekig multicégeknél dolgoztam, majd eljött az életemben a pillanat, amikor ráeszméltem, hogy én tulajdonképpen nem is ezzel szeretnék foglalkozni. Ezen multis évek alatt is folyamatosan foglalkoztam emberek fejlesztésével és arra a döntésre jutottam, hogy ezzel szeretnék főállásban foglalkozni, ezt a területet szeretném valódi hivatásomnak.

Ezzel párhuzamosan akkor már több éve foglalkoztam saját magam fejlesztésével, elsősorban alternatív, spirituális technikákkal, terápiákkal. Kipróbáltam és megtapasztaltam sokféle módszert, a saját bőrömön tapasztaltam, hogy melyik milyen mértékben oldja fel a bennem lévő különböző blokkokat. Elkezdtem arra is ráérezni, hogy milyen kombinációkban érdemes használnom ezeket a módszereket, a legnagyobb hatékonyság és eredmény elérése érdekében. Amellett, hogy magamat fejlesztettem, elkezdtem tanulni is a különböző technikákat.

Amikor ezután a coaching rejtelmeibe is belevetettem magam egy tanfolyam keretében, már akkor folyamatosan azon gondolkodtam, hogy hogyan lehetne az alternatív és coaching módszereket kombinálva a lehető leghatékonyabban segíteni nektek, a hozzám érkező ügyfeleknek. Majd kis idővel ezután kikerekedett a kép a fejemben és megszületett a HCT® – Holistic Coaching Therapy módszertana.

Azon kívül, hogy a HCT® hatékonyan és eredményorientáltan kombinálja a különböző feltáró, megoldó és feloldó módszereket, ami még szintén fontos része a technikának, hogy dinamikusan működik. Ez pedig azt jelenti, hogy nem egy berögzült, megmásíthatatlan menete van az alkalmaknak, hanem mindig a te szükségleteidre van szabva, hogy pontosan melyik módszert is vesszük elő az adott napon.

Ami számomra a legfontosabb, hogy egy-egy HCT® alkalom után azt érezd, hogy sikerült haladást elérni a hozott témakörödben, sikerült elmozdítani azt a nagy sziklát az utadból, ami most már majd nem akadályoz téged abban, hogy akár saját magad által is haladni tudj tovább.

Kezdőlap Rólam A HCT®-ről bővebbenKapcsolatCikklisták Blog

A HCT® hivatalosan bejegyzett védjegy az Európai Unióban és Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában pedig bejegyzés alatt áll.

Copyright © 2018-2023 Dóra Padla All Rights Reserved