Egy HCT® alkalom során coaching és alternatív módszereket egyaránt alkalmazok

A holisztikus szemlélet kiindulópontja, hogy egyetlen probléma sem létezik önmagában, izoláltan. Hiszen az élet sokkal többről szól, mint amit első ránézésre észlelünk belőle. Nem lehet egy megoldandó feladat csupán egyetlen aspektusára koncentrálni, hiszen annyi minden mással van összefüggésben. 

Egy problémás területed valódi és mély megoldásához meg kell vizsgálni azt a test, lélek és szellem összefüggésében, meg kell találni az elakadásod gyökerét.

A coaching módszerekkel fel tudjuk tárni a hozott témádat, majd pedig a mélyebb oknak az alternatív módszerekkel történő feloldásával lehet elérni azt, hogy felületes és rövid távú megoldás helyett hosszú távú és valódi változás történjen az életedben.

A HCT® -ben mélyrehatóan megvizsgáljuk a “miérteket”

Ennek sebessége és az éppen aktuális mélysége tőled függ. Attól, hogy te akkor és ott milyen mértékben vagy képes szembenézni a problémakörrel és feloldani azt, majd pedig beépíteni a megoldást. Mivel a fejlődés sebessége mindenkinél más, a HCT®  egyénre szabottan alkalmazható.

A HCT® egy komplex és kompakt módszertan, amely a problémád mélyére hatol

Ez pedig azt jelenti, hogy akár néhány alkalom alatt is jelentős változást lehet elérni az adott elakadásod tekintetében, az alkalmankénti 60-90 percben.

A HCT® alkalmak alatt olyan eszközöket és gyakorlatokat használunk, amelyeket azután te magad egyedül is tudsz alkalmazni otthon

Egyik fő célom, hogy a beszélgetések alatt olyan dolgokat is át tudjak neked adni, amivel utána saját magadon tudsz segíteni, egyedül is tudsz boldogulni a későbbiekben. Ezzel is erősítve azt benned, hogy te magad is képes vagy változtatni a dolgaidon. 

Minden módszert, amit a HCT® keretein belül használok, én magam már használtam a saját fejlődésemre

Ezért pontosan tudom, milyen benne lenni az adott feladatban, megküzdeni egy adott témakörrel és milyen megkönnyebbülés feloldani az elakadásokat ezekkel az eszközökkel. Ez a személyes tapasztalásom pedig nagyban segíti a te fejlődésed folyamatát is a HCT® alkalmak alatt.

Kiknek ajánlom a HCT® alkalmakat?

Akik szeretnék a problémájukat, elakadásukat a gyökerénél megoldani, ezzel is elkerülve azt, hogy a jövőben újra és újra ugyanabba a káros mintázatba fussanak bele az életük valamely területén.

Akik szeretnének egy hatékony módszerrel dolgozni a kérdéses életterületükön és nem feltétlenül szeretnének több évig tartó folyamatokra elköteleződni ennek érdekében.

Akik szeretnének olyan módszereket is elsajátítani, amelyekkel két HCT® alkalom között saját maguk is tudnak dolgozni az elakadásukon a fejlődésük érdekében.

Egy 90 perces HCT® alkalom ára 30,000 Ft

Milyen a HCT® alkalmak három lépcsős modellje?

Kattints ide, hogy bővebben olvashass róla

A ti visszajelzéseitek a HCT® alkalmakról

Kezdőlap Rólam A HCT®-ről bővebbenKapcsolatCikklisták Blog

A HCT® hivatalosan bejegyzett védjegy az Európai Unióban és Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában pedig bejegyzés alatt áll.

Copyright © 2018-2023 Dóra Padla All Rights Reserved