Kezdd tisztulva az új évet

Ma, az év utolsó napján érdemes tudatosan is elengedni az elmúlt év nehézségeit és tisztulva kezdeni neki az új esztendőnek.

Ehhez ajánlok nektek egy gyors vizualizációs gyakorlatot. Ehhez nem kell órákra meditációba vágnod magad, nem kell kizavarni mindenkit a lakásból, vagy elvonulni egy sivatagba.

Egyszerűen adj magadnak kétszer 5 percet.

Az első 5 percben, gondold végig 2019-et és fogalmazd meg magadban, hogy mik azok a dolgok, történesek, fájdalmak, negatív viselkedésminták, amiket el szeretnél engedni, amik helyére valami újat, pozitívat szeretnél behozni a saját életedbe.

Ha megvannak ezek a dolgok, következik a második 5 perc. Csukd be a szemed és képzeld el saját magadat a lelki szemeid előtt. Úgy, ahogyan megjelensz, úgy vagy jól – önmagad fényképeként, sziluettként, pálcikaemberként. A lényeg, hogy tudd, ez te magad vagy.

amy-shamblen-pJ_DCj9KswI-unsplashKépzeld el, ahogy egy lufi van egy madzagon a kezedben. Ebbe a lufiba tedd bele az összes dolgot, amit el szeretnél engedni, amit az első 5 percben összegyűjtöttél. Ha a lufi túl kicsi lenne, növeld meg egyszerűen a méretét, bármi belefér. És a lufi még mindig lebeg, mintha hélium tartaná fent.

Ha belepakoltál mindent amit szerettél volna, akkor engedd el ezt a lebegő lufit és figyeld meg, ahogyan messze száll, ki a teredből, ki a látóteredből. Egészen, amíg teljesen el nem tűnik, örökre.

Amikor újra már csak te magad maradtál a képben, immár mindattól megtisztulva amitől szerettél volna, kérd meg az univerzumot, hogy töltsön fel téged pozitív, magas rezgésű, szeretetteljes energiával. Kérhetsz e mellé még bármit magad számára, ami csak eszedbe jut: boldogságot, békességet, harmóniát, egészséget, bőséget, megértést, türelmet, egyensúlyt, pozitív életszemléletet, tettrekészséget, stb.

Kérj mindent, amit szeretnél és lásd, ahogyan azok megjelennek a teredben és veled maradnak egész évben.

Majd köszönd meg minden segítődnek, hogy veled voltak ebben a vizualizációban és támogattak téged.

És végül, élvezd a hatást!

 

Boldog, békés, örömökben és bőségben gazdag 2020-as évet kívánok mindenkinek! 🙂

 

Dóri

%d bloggers like this: