Egy Rapidrandi élményei

Sokat hallottam már a Rapidrandiról, ilyet is, olyat is. Hogy résztvevőként ki hogyan él meg egy ilyen alkalmat, nagyon sok mindentől függ. A saját múltbeli párkapcsolati élmények, a saját nyitottság, saját elképzelések, a megjelenő emberek – mind az egyéni szűrő részeit képezik egy ilyen megélésnél. Ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek és megnézem ezt az én saját szűrőmön keresztül is – ha már úgyis randis tapasztalás-sorozatban vagyok 🙂 (Kicsit úgy is érzem már néha magam, mint a 200 első randi sorozatban Luca, csak én nem rádióban mesélek, hanem itt, írásban 🙂 )

Bejelentkeztem hát a korosztályomnak megfelelő alkalomra és vártam, hogy jöjjön a nagy nap. Addig is, azért azon elgondolkodtam, hogy a korosztályom felső határa felé közeledve vajon milyen lehetőségek fognak elém tárulni. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez végül nem volt probléma.

Az esemény napján a megadott címre megérkeztem, beregisztráltak minket, nőket és kaptunk egy-egy asztalt. Addig is a fiatalembereket a terem egy másik részén regisztrálták, majd jött a kezdés. 9 hölgytársammal egyetemben összesen 10 fiatalemberrel beszélgettünk aznap, 7 perces körök voltak, amint vége volt, szólt a csengő és ők ültek is a következő asztalhoz.

Azt azért nem mondanám, hogy mind a 10 résztvevő minden egyes mondatára emlékeztem utána, hiába a coachként már jól begyakorolt fókuszált figyelem.

Nagyon gyorsan pörögtek az események, de arra ez a 7 perc pont elég volt, hogy valakiről kiderüljön, szimpatikus-e vagy sem.

Ahogy a szervezők is elmondták az elején, itt nem azt kell eldönteni, hogy valakivel összeházasodnánk-e a 7 perces ismeretség alapján. A döntés alapját – miszerint like vagy nem like – az képezte, hogy szeretném-e az illetővel még folytatni a beszélgetést. Ezeket a választásokat pedig mindenki a kapott kis papírjára jegyezte fel – szigorúan úgy, hogy ne lássák mások. Ez így korrekt.

No de valószínűleg az is érdekel most már mindenkit, hogy milyen is volt a 10 randipartner. Azt kell, hogy mondjam, kellemes meglepetés volt. Érzésem alapján mindenki valóban párt keresett magának, komolyan gondolta. Ez már azért egész jó kezdés. Az pedig teljesen egyéni megélés, hogy kinek ki szimpi, ki mit szeretne, ugye.

Az én szűrőmön keresztül nézve annak ellenére, hogy mindenki teljes normális és a jó értelemben vett átlagos ember volt, azért volt olyan, akivel ez a rövidke idő pontosan elég is volt. Például, amikor már az első 1 percben arra kerül a sor, hogy a kedves férfi kiosztja a nőt, hogy szerinte miket kellene kérdezni, hát az nekem nem jó ómen. Köszi, de nem, köszi 🙂 Mondjuk azért ez egy kirívó eset volt ám.

Összességében azt tudom elmondani, hogy jó volt azt látni, hogy sokan a legnagyobb félelmeik ellenére is eljönnek egy ilyen eseményre, kiadnak magukból egy darabot és tesznek azért, hogy párt találjanak maguknak.

Többségük kifejezetten szimpatikus, kedves randipartner volt. Ez persze azért még nem jelentette azt, hogy be is like-oltam volna mindegyikőjüket. A 7 percben azért azt meg lehet tudni a másikról – legalább nagyjából – hogy körülbelül mi a nézőpontjuk az életről, hogyan viszonyulnak a párkereséshez. Meg tudja ragadni az érdeklődésemet? Ő érdeklődéssel fordul felém?

Ezen kívül, ami még fontos volt nekem, hogy milyen energiák vannak közöttünk. Ezt azért nehezebb leírni. Ez inkább egy érzés, megérzés. Az érzés, hogy „na mondjuk vele szívesen folytatnám még a beszélgetést, de kár, hogy megszólalt a csengő”. Én ezt kerestem.

Ha esetleg te is éppen párt keresel, az gondolom, hogy ez is egy jó platform lehet, hogy megpróbáld. Amúgy meg mit is veszíthetsz? Igazából semmit.

Elmész, kipróbálod, hogy milyen ilyen gyorsasággal és módon ismerkedni, aztán a tapasztalatokat pedig zsebre vágod. Soha nem lehet biztosra tudni, hogy hol találjuk meg életünk párját, ezért érdemes lehet több módszert is kipróbálni, hátha kellemes meglepetés ér majd minket.

Az internetes ismerkedéssel és a végeláthatatlan csetelésekkel ellentétben itt legalább azonnal találkozhatsz is a férfiakkal. Élőben azért sok minden olyan dolgot lehet megtudni, meglátni, megérezni, amit a virtuális világban nem igazán.

Hölgyeim, akik párt kerestek, hajrá! Randikra fel!

Ha pedig vannak olyan érdekes randi élményeitek, amelyeket szívesen megosztanátok velem és az olvasókkal, írjátok le őket kommentben, vagy küldjétek el őket nekem e-mailben! 😉

Ha tetszett a cikk, látogasd meg a párkapcsolati és randizós cikkeim listáját is további olvasnivalókért.

A tartalom a Womagic.hu oldalon jelent meg magyar nyelven.

%d bloggers like this: